ARTVLOG | Olafur Eliasson: Notion Motion – Museum Boijmans van Beuningen Rotterdam

ARTGLOSS-ARTvlog_OlafurEliasson-NotionMotion

Reflecties van waterrimpels. Meer hoef ik er niet over te vertellen. Ik kan er uren naar kijken. Het is zo rustgevend, minimalistisch en krachtig.

Opnieuw zag ik de tentoonstelling ‘Notion Motion’ van de Deens-IJslandse kunstenaar Olafur Eliasson. Ik vind veel werk van hem fantastisch! De vorige editie van dezelfde expo was in 2005, ook in het Museum Boijmans van Beuningen en gedeeltelijk zag ik het op het Dutch Electronic Art Festival (DEAF) in 2012. Destijds was ik zo enthousiast, dat ik meteen heen weer wilde toen ik las dat het deze zomer in Rotterdam zou zijn.

Op de video is het natuurlijk leuk, maar het is stukken beter om het in het echt te beleven. Je kan ‘Notion Motion’ nog ziet tot en met 18 september 2016. Meer informatie vind je hier: www.olafurinboijmans.nl

Hier vind je een overzicht van alle ARTVLOGS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *