ARTECH | Unboxing en eerste indruk softboxen

ARTech_Softboxen

De achtergrond wil ik wit, maar het is erg donker in mijn woonkamer. Met bouwlampen, schemerlampen en bureaulampen krijg ik het niet goed voor elkaar. Ik bestelde softboxen, pakte ze uit en testte ze. In de video geef ik mijn eerste indruk.

De Bresser BR-2245 Daglichtset 1300W bestaat uit twee softboxen, met elk een statief en vier daglichtlampen. De plaatsing van de lampen is nog niet optimaal in deze video, maar dat is een kwestie van veel uittesten. Er zit jammer genoeg geen montage- of gebruikshandleiding bij de softboxen, dus ik heb geprobeerd om zo goed mogelijk te laten zien hoe ik ze in elkaar zet.

ARTech_Softboxen-1

ARTech_Softboxen-2

ARTech_Softboxen-3

ARTech_Softboxen-4

Gebruik jij wel eens speciale lampen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *